DÜNYANIN FARKLI YERLERİNDEN ORGAZM OLAN KADIN FOTOĞRAFLARI

DÜNYANIN FARKLI YERLERİNDEN ORGAZM OLAN KADIN FOTOĞRAFLARI


İşte ''o'' An


Ne yazık ki dünyanın bir çok yerinde senelerdir seks yapmasına rağmen hala orgazmın nasıl bir his olduğundan bihaber milyonlarca, milyarlarca kadın var. Bilinç ve kültürle doğru orantılı bir seyir izleyen seks, yalnızca Üçüncü Dünya Ülkeleri’nde değil çoğu Birinci Dünya Ülkesi’nde de erkeği mutlu etmeye yönelik bir aktivite olarak görülüyor ve kadınlarda akşam yemeği hazırlamak gibi bir rutin hissiyatı uyandırıyor.

 

1998 yılında ’The Erotic Lives of Women’ isimli kitapları, The New York Times Review of Books tarafından ‘’Gelmiş geçmiş en cesur kitaplardan biri’’ olarak adlandırılan New York’lu fotoğrafçı Linda Troeller ve sanatçı Marion Schneider, yeni kitapları ‘Orgasm’ ile olay yaratmaya hazırlanıyor.

 

Nirvano, Almanya

 

 

Farklı yaş, ulus ve kültürden kadınları fotoğraflayan ve kendileriyle röportaj yapan Troeller ile Schneider, kitabın başrollerine, ‘’Orgazm kelimesi sizin için ne ifade ediyor?’’, ‘’İlk orgazmınızı hatırlıyor musunuz ve sizde uyandırdığı hissiyatı yeniden canlandırabilir misiniz?’’, ‘’En güçlü orgazmınızı hatırlıyor musunuz ve sizde uyandırdığı hissiyatı yeniden canlandırabilir misiniz?’’ sorularını sordu. Ortaya çıkan sonuç ise kadınlar için hazzın en yüksek noktasının fotoğraf karesi ile ölümsüzlüğe kavuşması oldu.

 

Keren, İsrail

 

 

5 Kasım’da satışa çıkacak ‘Orgasm’ın ön siparişini buradan verebilirsiniz. 

 

Natty, Almanya

 

 

Annie, Amerika

 

 

Marion, Almanya