EN TATLI EŞEK ŞAKASI: SOKAKTA SEKS TEKLİF EDEN KADIN

EN TATLI EŞEK ŞAKASI: SOKAKTA SEKS TEKLİF EDEN KADIN


Hayir Diyen Var Midir?


Seks fiziksel olduğu kadar psikolojik de bir mevzu. Kimi için duygusallıkla ikisi bir arada pakette gelen seks, kimisi için tek gecelik kısa öykülerden oluşan bir mevzu. Şanslı bir Tinder araması sonucu ve coğrafya değiştirecek olursak da Craigslist’in en revaçta konusu.

 

Seks için beşinci randevuyu beklemek, ilk sefer için doğru anı beklemek, ayrılık sonrası yeteri kadar zaman geçmesini beklemek gibi şeyleri bir kenara bırakalım ve uzak diyarların sokaklarındaki pek de beklenmedik tatlı bir eşek şakasına gidelim.

 

 

Geçtiğimiz haftalarda naif bir delikanlı, şakacı YouTube kanalı whatever için kafasına çanta yeme riskini göze alarak kendini sokaklara atmış ve 200 kadına ‘’Benimle seks yapmak ister misin?’’ sorusunu patlatmıştı. Genç için hazin bir sonla biten ve egosunu yerle bir eden deneyin ardından başrolü değiştiren whatever, bu kez sokağa bir hanım kızı saldı.

 

Sonuç sizin de tahmin ettiğiniz gibi; “Evet. Evet. Yüz bin kere evet.”

 

Konu seks olunca yanan devreleri, en hızlı ve kendinden emin ‘evet’leri ve tek bir hayır cevabının ardındaki sebebi görmek için sizi videoya alalım.

 

 

Bu da erkek versiyonu: