EVİNİZİN HER ŞEYİ IKEA 1 GECELİĞİNE EVİNİZ OLUYOR

EVİNİZİN HER ŞEYİ IKEA 1 GECELİĞİNE EVİNİZ OLUYOR


Ikea'da Pijama Partisi


Indie filmlerinin en indie’si 500 Days of Summer’ı izledikten sonra kim sevgilisinin kolundan tutup Ikea’ya sürüklemek suretiyle ‘Musluklarımız mı bozulmuş hayatım?’ oyununu oynamadı? Ikea ve Airbnb sayesinde en çılgın İskandinav fantezisi gerçek oluyor.

 

Dünyanın neredeyse her yerinde uygun fiyatlara ev veya oda kiralamanızı sağlayan Airbnb ve binbir vidası ile monte işlemini roket bilimi kadar karışık kılan Ikea, ‘Ikea evimizin her şeyi’ motto’sunu bir tık ileri taşımak üzere bir araya geldi.

 

 

İnsanlara ağaç evlerden lüks villalara, bungalovlardan yurt odalarına kadar geniş yelpazede seçenek sunan Airbnb, listesine bir geceliğine Ikea’yı ekledi. Mağazanın Sydney’deki bir şubesini 31 Ağustos gecesi evinize çevirmenin, yataklarında zıplayıp çalışmayan ocaklarında İsveç köftesi yapmanın bedeli ise 11 Avustralya doları.

 

İlhamını pek tabii Zooey Deschanel’in Sirtaki eşliğinde tabak kırar gibi kalp kırdığı 500 Days of Summer filminden alan etkinliğin Ikea Bayrampaşa şubesine geldiğini hayal ediyoruz ve uykularımız kaçıyor.