FACEBOOK, EMMY ÖDÜLLERİ’NE DAMGA VURMAYA HAZIRLANIYOR

FACEBOOK, EMMY ÖDÜLLERİ’NE DAMGA VURMAYA HAZIRLANIYOR


Sosyal Medya Devi Oyunu Değiştirmeyi Planliyor 


Dizimag, Canlıdiziizle ve Yabancidiziizle gibi sitelerin müdavimlerinin iple çektiği gün geldi. İçinde bulunduğumuz günü 26 Ağustos Salı’ya bağlayacak olan bu gece saat 03:00 civarında başlayacak 66. Emmy Ödül Töreni’nde bu yıl da birbirinden çok süper iyi birçok dizi yarışacak. Uykusuz kalmaya dayanamayan okurlarımızın yarın sabah ilk iş interneti arşınlayarak kazananları inceleyeceği törenler, bu yıl Facebook ve Twitter tarafından da istila ediliyor. Hem de gerçek anlamda istila!

 

 

Hafta içi her gün yayınlanan Hollywood ünlüleriyle kafayı bozmuş televizyon programı Access Hollywood ile işbirliğine giden sosyal medya devi Facebook, Emmy Ödül Töreni’nde pazarlama şovu yapmaya hazır. Bu doğrultuda tablet boyutundaki “Mention Box” isimli kutularını ödül töreni esnasında bazı ünlülerin eline tutuşturacaklar.

 

 

Facebook'un bu kampanyası süresince Access Hollywood'un Facebook sayfasına üye kullanıcılar ünlülere sorular sorabilecekler. Facebook'un ünlü dijital teknoloji şirketi iStrategy'e tasarlattığı bu tabletler sayesinde hayranlar sevdikleri ünlülere bağlanacak. Mention Kutusu'nu kullanan ünlüler ise ellerinde tutacakları tabletleri salladıkça cevaplayabilecekleri soruları görecekler. Ardından Mention Kutusu’nu elinde tutan ünlüler video kayıt imkanıyla hayranlarına bu soruların cevaplarını verecekler.

 

 

Uğruna HD izle, altyazılı izle, şimdi izle butonlarını eskittiğimiz dizilerin yarışacağı ödül törenini bu yıl Seth Meyers sunuyor. Game of Thrones, True Detective, Mad Men ve House of Cards arasındaki kıran kırana mücadeleler nasıl sonuçlanacak biz de merak içerisindeyiz doğrusu.