FRIENDS GERİ DÖNDÜ!

FRIENDS GERİ DÖNDÜ!


Büyük Geri Dönüş


90'ları ve 2000'lerin başını anlamlı hale getiren efsanevi dizi Friends'in geri dönebilme ihtimalini bile sevdik. Bu yönde yapılan dedikoduları duyduğumuzda kendimiziden geçtik. Sonunda hayaller beş dakikalığında olsa gerçek oldu.

 

Amerikan TV'lerinin iki Jimmy'sinden az komik olanı Kimmel'ın programına katılan Jennifer Aniston büyük bir sürprizle karşılaştı. İki lafın belini kırarlarken Kimmel'ın diziyi ne kadar sevdiğinden bahsetmesi üzerine büyük geri dönüş için geri sayım başladı. Kimmel, Anniston'a hayali bir Friends skeci yazdığını ve oynamak istediğini söyledi. Bu teklife olumlu yaklaşan Anniston'ı 80.000 dolara mal olduğunu söylediği bir sete götürdü az komik. Bu mini set, Rachel ve Monica'nın apartman dairesinden başka bir şey değildi. Ve daha da güzeli bu sette biraz sonra Lisa Kudrow ve Courtney Cox karşısına çıkacaktı. Kimmel'ın hazırladığı skeci hayata geçirmeye hazırlanan üçlü, yıllar sonra Rachel, Monica, Phoebe olarak karşımıza çıktı ve hayaller gerçek oldu.

 

 

Kimmel'ın Ross'u oynadığı skeçte tek eksik tabii ki de Chandler ve Joey'di. Ama dizinin hayranlarının bu kadarına bile tav olacaklarına eminiz.