GEORGE CLOONEY NİKAH GÜNÜNÜ ALDI

GEORGE CLOONEY NİKAH GÜNÜNÜ ALDI


Gitti Gidiyor


Eğer ideal bir dünyada yaşasaydık, yaşlanmayan Ajda Pekkan’a rakip olarak yaşlandıkça daha da yakışıklı olan George Clooney, Como Gölü’nün kıyısındaki evde sonsuza kadar bekar hayatı yaşardı. Bu teklife pek sıcak bakmamış olacak ki 25 yıldır herhangi bir nikah dairesinin 100 metre bile yakınından geçmeyen Clooney, üç ay önce yalnızca 7 aydır birlikte olduğu avukat ve aktivist sevgilisi Amal Alamuddin ile  nişanlandı.

 

 

İzafiyet Teorisi’nin bir kanıdı olarak dünyadaki kadınlara hayli uzayan bu üç ay içerisinde, ‘’Gelin ata binmiş, ya nasip demiş’’ ile kendini avutmaya çalışan, hoca hoca gezip ayrılık büyüleri yaptıran hatta Blair Waldorf planlarıyla işe çomak sokmayı deneyen herkese rağmen George Clooney nikah gününü aldı.

 

 

Sevgili hanımlar, takviminizde 20 Eylül’ü işaretleyin ve siyah kıyafetler ile duygusal yardım kitinizi hazırlayın. Kadınlar İçin Dünya Yas Günü (KİDYG) ilan ettiğimiz 20 Eylül’de İtalya’da vuku bulacak düğünle George Clooney, ‘bekarlık sultanlıktır’dan ‘evinin erkeği’ kategorisine transfer oluyor.