GIRLS’ÜN YENİ SEZONUNDAN TADIMLIK TEASER GELDİ

GIRLS’ÜN YENİ SEZONUNDAN TADIMLIK TEASER GELDİ


Hannah Horwath Banliyöde


‘HBO’nun yeni Sex and the City’si mi?’ diye adını duyuran Girls, ilk bölümü yayınlandıktan sonra SATC ile başka janraların insanları olduklarını kanıtladı. New York’ta yaşayan ikisi hanım, diğer ikisi pek de hanım olmayan dört kızın drama ve seks dolu hayatlarını üç sezondur en nükteli şekilde anlatan dizi, bugüne kadar 47 adaylık ve 15 ödül kazandı.

 

20’li yaşların karmaşasında zaman zaman kaybolan, dostluklarını hayatta kendilerini bulmak üzere navigasyon aleti olarak kullanan nevrotik Hannah, mükemmeliyetçi Marnie, hafifmeşrep ve maceracı Jessa ile peri masallarında yaşayan Shoshanna’yı 3. sezonda ziyadesiyle kördüğüm olan hayatlarıyla bırakmıştık. Hannah’nın öğrenci olmaya karar vermesi Adam’ın Broadway müzikalinin açılış gecesini mahvederken, Marnie Shosh’a Ray ile raydan çıkmalarını anlatmış, Shosh Jessa’cılık oynarken, Jessa’dan ölüm meleği olması istenmişti.

 

 

Girls’ün 2015’te yayınlanacak yeni sezonunu sabırzılıkla bekleyip Hannah’nın Adam’dan ayrılması için adaklar adarken, Lena Dunham bizi 31 saniyelik iştah açıcı bir teaser ile sevindirdi.

 

Videoda Hannah’nın Iowa’daki yazar workshop’unda New York sonrası aheste bir hayat yaşamasına şahit oluyoruz. Kampüste bisiklete binen Hannah Horwath için huzurlu anlar her zamanki gibi uzun sürmüyor ve bisikletten düşüyor. Burada bir alt metin var mıdır bilemiyoruz; ancak yeni sezondaki maceraları merakla bekliyoruz.