HANGİ ÜNLÜ SELFIE’LERİNDEN KİTAP YAPIYOR?

HANGİ ÜNLÜ SELFIE’LERİNDEN KİTAP YAPIYOR?


Selfie'nin Kitabini Yazmak


Akıllı telefonların ön kamerasının en akılsız kullanım şekli, Oxford’a göre 2013’ün kelimesi, fotoğrafın ABV formu selfie’nin kral ve kraliçesi belli. Sabah ilk iş yüzünü yıkamak yerine, uyku mahmuru halini, göğüs kıllarını ve kasıklarının sınırını paylaşan James Franco, kendini selfie kralı ilan etmişti. Franco’nun kraliçesi ise yalnızca Thailand tatili esnasında 1200 selfie çekerek narsizme yeni bir soluk getiren Kim Kardashian oldu.

 

 

 

Hayatını seyahat edip alışveriş yaparak geçiren Kim Kardashian, biricik kocası Kanye West’e Sevgililer Günü hediyesi olarak ne alacağını düşünüp, her şeyi olan birine verilebilecek hiçbir şey kalmadığını fark edince, selfie’lerini bir kitapta toparlamaya karar verdi. Bu pazarlama harikası fikre hemen atlayan yayın evi Rizzoli, Kim Kardashian’ın selfie’lerinden 352 sayfalık sehpaları süsleyecek bir kitap basacak. Nisan 2015’te piyasaya çıkacak kitabın adı ‘Selfish’ olacak.

 

 

Kitabın ismine katılıyor ve Kardashian’ın bizi 352 selfie’sine maruz bırakmasının ziyadesiyle bencilce olduğunu düşünüyoruz.