HER DERDE DEVA BİSİKLET GELDİ

HER DERDE DEVA BİSİKLET GELDİ


Ergonomik Tasarim, Güvenli Sürüş, Konfor Burada


Haşim İşcan Alt Geçidi’nde bulamayacağımız, konsept tasarımlara sahip bisikletlere olan hastalık ülke çapında herpes gibi yayılmaya devam ediyor. Nerede afili bisiklet görülse artık kolundan tutulup ülkemize de getiriliyor, havalar atılıyorken bu bisiklet havuzuna bir katkımız olsun.

 

 

Şehrin belli alanlarında yarım yamalak sürebildiğimiz bisikleti hayatlarının bir parçası haline getiren, medeniyetle beslenmiş ülkelerde fonksiyonel olarak inovatif bir açıdan endüstriye giren The EVO ile tanışın kaynaşın.

 

 

Huge Design’ın estetik tasarım ve fonksiyonelliği birleştiren bu bisiklet, geçmişten günümüze bisikletlerin yaşadığı evrimin en güzel örneklerinden.

 

 

 

Kullanıcının çeşitli ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan bu bisiklete lego gibi tak-çıkar mantığıyla kullanmak istediğiniz aparatları kolay monte edebilyorsunuz. 

 

 

 

 

 

 

The EVO bu sayede; bakkala giderken kullanmalık sepet, postacıların sağlı sollu taşıma çantası, işlevsel yol feneri gibi elzem aparatları kullanıcının bisiklet deneyimine kolayca entegre edip iki tekerlekli hayatı kolaylaştırıyor.