HER GİTTİĞİNİZ YERE GELEN MOBİL ŞARJ ALETİ

HER GİTTİĞİNİZ YERE GELEN MOBİL ŞARJ ALETİ


Mobil Telefona Da Mobil Şarj Aleti Yakişirdi


Başımızın tatlı belası akıllı telefon şarjlarından çektiğimizi bir tek biz akıllı telefon sahipleri biliriz. Yıllar önce üretilen ilk cep telefonun bile şarjı 1-2 gün giderken, en üstün teknoloji akıllı telefonun şarjı 3 saatte bitebiliyor.

 

Apple, Samsung, Motorola, LG gibi pazar lideri markalar başımızın belası şarj sorununa çözüm bulmaya çalıştığı şu günlerde sürekli olarak farklı alternatifler de türer oldu. Bu alternatiflerin sonuncusu ise; Koodo. Çok değil daha bir gün önce sizlerle terden (evet, bildiğiniz terden) enerji üreterek telefonlarımızı şarj etmesi planlanan geçiçi dövmelerden bahsetmiştik.

 

 

Kanadalı bir GSM şirketi olan Koodo, lanse ettiği yeni hizmetiyle sizi gittiğiniz her yerde emrinize amade bir şekilde takip ederek şarjınızı dolduran bir hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

 

 

 

Koodo, “Koodo arkamı kolluyo” isimli yeni mobil projesi için sizinle birlikte yürüyecek ayaklı şarj istasyonları hizmetini sunuyor. Bu kampanyadan faydalanma şansı ise tüm Koodo kullanıcılarının olacak. Hem de ücretsiz!