İÇKİYE HAP ATILINCA ALARMA GEÇEN OJE

İÇKİYE HAP ATILINCA ALARMA GEÇEN OJE


Nuri Alço Hikayeleri Mazide Kaliyor


Teknolojinin aşk hayatımızda başrolü oynadığı, kaderin işini Tinder ve Mixxxer gibi uygulamaların üstlendiği, romantizmin ise nostalji olduğu bir dönemde yaşıyoruz. İnsanlar kariyer yapmaktan, üşengeçlikten ve daha bir sürü sebepten birbirlerini tanımak yerine acele ilişkilere yönelince bunun mütenevvi sonuçları oluyor.

 

Yalnızca sanal ortamlardan tanıdığı kişilerle randevuya çıkan bireyleri, olası hayal kırıklığının yanında bekleyen taciz, tecavüz gibi ihtimalleri düşününce haliyle insanın içi titriyor. Yurt dışındaki üniversitelerde de gündemi meşgul edecek denli sıklaşan tecavüz vakaları insanın geleceğe olan umudunu köreltiyor.

 

North Caroline State University’de eğitimini sürdüren dört erkek öğrenci Ankesh Madan, Stephan Gray, Tasso Von Windheim ve Tyler Confrey-Maloney, dünyadaki artan tecavüz olaylarına bir dur demeye karar verdi ve ‘Undercover Colors’ adındaki ojeyi yarattı.

 

 

Bir yatırımcıdan 100.000 dolar bağış alan ve henüz deneme aşamasında olan oje, içkinizde herhangi bir uyuşturucu madde olup olmadığını gizli ajan sinsiliğinde sizin için öğreniyor. İçinizde içkinizle ilgili bir şüphe uyandığı takdirde parmağınızı içkinize batırıyorsunuz ve içkiniz uyuşturucu kokteyli yapılmışsa ojenin rengi değişiyor.

 

Kozmetikte devrim niteliği taşıyacak ‘Undercover Colors’ın en yakın zamanda piyasaya çıkmasını temenni ediyoruz.