JAMES FRANCO GAY MİYMİŞ?

JAMES FRANCO GAY MİYMİŞ?


Cevap Lana Del Rey'de Gizli


Oyuncu, yönetmen, yapımcı, öğretmen, şair, biraz komi, part-time model, bazen de türkücü ve yazar olarak Amerika’nın ekonomisinin yüzde 85’ini oluşturan James Franco, gündemden düşmüyor, düşemiyor.

 

Günde iki haberi çıkmadıkça uykuları kaçan James Franco, gündem yaratmak için Lana Del Rey’e sosyal medyada aşk mektupları yazıyor, hayır işi adı altında poposunu açıyor ve reşit olmayan kızlara yorumlar üzerinden yürüyor. Franco, kaynakları tükendiği takdirde, Instagram’ı; uyku mahmurluğu, kasık sınırı, kendine tapma seansları ve narsizm dersleri için kullanıyor ve bizi gül cemalinden mahrum bırakmıyor.

 

 

Geçtiğimiz günlerde New York Times röportajı sonrasında James Franco’nun kurduğu cümle yıllardır devlet meselesi haline gelen ‘’Franco gay mi?’’ sorularını körükledi. Scott Haze ve kendisi için iki farklı araç çağıran bir asistana ‘’Tek araç yeterli, zaten aynı yerde yaşıyoruz’’ diyen Franco için Jacob Berstein, ‘’Bu kadar yakın iki kişiyi yalnızca arkadaş olarak tanımlamak yanlış olur’’ dedi.

 

 

James Franco ve Scott Haze arasında gerçekten bir ilişki var mı, Franco gay veya biseksüel mi, yoksa ikili yalnızca ‘bromance’ mi bilemiyoruz; ancak olayla Instagram suretiyle dalga geçen Franco her şeyi reklama çevirebilme kabileyeti ile takdire şayan.

 

Bir de bize ne, size ne? Neyse ne işte bırakın takılsın adam.