JUSTIN BIEBER YİNE KİME YÜRÜDÜ?

JUSTIN BIEBER YİNE KİME YÜRÜDÜ?


İpucu: Görgüsüz Bir Ailenin Model Kizi


Kendisini James Dean ile kıyaslayarak bir anda Hayalcilik Akımı’nın öncülerinden olan, ırkçılıkla ilgili ileri geri konuşarak densizliğin dibine vuran, boş zamalarında Victoria’s Secret meleklerine salça olan Justin Bieber, son olarak ağına Kardashian ailesinin Kardashian'lara benzemeyen tek yavrusunu düşürdü.

 

Duygusal zekası ve/veya IQ’su istenilen seviyelere pek ulaşamayacak gibi duran ziyan çocuk Justin Bieber, geçtiğimiz hafta Ibıza’nın güzide kulüplerinden birinde Miranda Kerr’ün eski kocası Orlando Bloom ile ağız dalaşına girmişti.

 

 

Vuku bulan olaydan sonra Leonardo DiCaprio tarafından yuhalanan ve biraz daha toplu nefrete maruz kalan Bieber Fever, hafta sonu Givenchy tasarımcısı Riccardo Tisci’nin Ibıza’daki 40. doğum günü partisine katıldı. Partide, Cannes Film Festivali esnasında Adriana Lima ile verdiği pozların benzerlerini bu kez Kardashian Ailesi’nin tek güzele çalan kızı Kendall Jenner ile veren Justin Bieber, böylece Instagram hesabındaki "Açız Aç" klasörüne bir yenisini daha eklemiş oldu.

 

 

Aklı başında bir insan Justin Bieber’a neden 10 metreden fazla yaklaşır sorusu gizemini korurken, enişteleri Scott Disick ve Kanye West olan Kendall Jenner’ın sağduyu ve muhakeme yeteneğini çoktan kaybetmiş olduğunu varsayıyoruz.