KAN TER İÇİNDE DATING İLE DOĞRU SEVGİLİYİ BULUN

KAN TER İÇİNDE DATING İLE DOĞRU SEVGİLİYİ BULUN


Şimdi Git Kişin Gel


Kaynaşma garantili sosyalleşme girişimlerinde son konumuz terlemekle ilgili. Genç erkek ve kadınların partner bulma savaşlarına farklı bir bakış açısıyla yaklaşan uygulama bir oyun düzeneğindeki “Feromon” partilerinde kaynaşıyor. Aşk yapma hissiyatını tetikleyen hormonlardan feromonun başrolü kaptığı bu saçma konseptli partilere katılmasanız bile şöyle bir incelemenizde fayda var.

 

 

Çöpçatanlık girişimlerinin son dönemdeki en popüler girişimlerinden olan bu partilere katılanların müstakbel partnerlerini bulma süreci biraz ilginç ilerliyor. Bir feromon partisine katılmak için ilk yapmanız gereken herhangi bir deodorant veya parfüm kullanmamanız ve kendi seçeceğiniz pamuklu bir tişörtü tam üç gece üst üste giymeyi kabul etmeniz… Üç gece boyunca üzerinden çıkartmadan su gibi terleyerek giydiğiniz bu tişörtünüzü şeffaf olması şart olan plastik bir torbada bekletmeniz ikinci adım. Ter kokusu iyice sindikten sonra partiye katılan insanlarla numaralandırılmış tişörtler arasından rastgele seçip, bir güzel kokluyorsunuz.

 

 

Doya doya kokladığınız terli tişörtler arasından en çok etkilendiğinizin sahibini numarasından bulup, aşk ve de meşk olaylarına girebiliyorsunuz.

 

Ter kokusuna güvenenler takipleşiyor!  

 


Interpol vokalisti Paul Banks de bu partilerden çıkmıyor.

İlanla kız arkadaş arayan garip adama da biri haber versin.