KEDİ TUVALETLERİNİN YENİ YÜZÜ: BAŞBAKANIMIZ

KEDİ TUVALETLERİNİN YENİ YÜZÜ: BAŞBAKANIMIZ


Kedilerin Aci Günü...


Dünya çapında internet sansürünü ölçmek için başlatılan kampanyada, Index On Censorship isimli kuruluşa para toplama amacıyla başbakanımız kedi tuvaletlerinin yeni yüzü oldu. Böylelikle tüm dünya ülkelerinin bağrına bastığı başbakanımız, bir projenin daha yıldızı olmayı başardı. "Dünya Lideri" ünvanını taşımakta ne kadar haklı olduğunu bizlere bir kez daha gösterdi.

 

 

"Diktatör temalı" olduğu belirtilen kampanyada başbakanımız, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah Sisi, Rusya Devlet Baskanı Vladimir Putin, Venezüela lideri Nicolas Maduro ve Kuzey Kore lideri Kimg Jong-un gibi isimlerle başrolleri paylaştı.

 

İnternet sansürüyle alakası olmayan, kişisel özgürlüklerimizi sonuna kadar gözeten başbakanımıza karşı yapılan bir komplo girişimini daha geride bırakmış olduk bu projeyle.

 

 

Bu arada Putin ve Kim Jong-un tuvaletlerinin tükendiği, birkaç adet de başbakanımızın ve Sisi'nin tuvaletlerinden satıldığı bilgisini aldık.

 

Kedinizi mutsuz bir tuvalet deneyimiyle baş başa bırakmak isterseniz, tanesi 11 TL'den satılan kedi tuvaletlerini ŞURADAN satın alabilirsiniz.