KIM KARDASHIAN TÜRK KIZI OLMA YOLUNDA

KIM KARDASHIAN TÜRK KIZI OLMA YOLUNDA


Ben Bilmem Kocam Bilir


İzdivaçlarının her aşamasına şahit olduğumuz, evliliklerini devlet meselesi gibi tartıştığımız, düğünlerinin oturma düzeninden çiçek aranjmanlarına kadar her küçük ayrıntısına müdahil olduğumuz Kim Kardashian ve Kanye West’in, kırk gün kırk gece olmasa da bütün bir hafta sonu süren, okyanus aşırı seyahatler gerektiren törene resmi bir davetli olamadıysak da Beleştepe’den izlemiş kadar olduk.

 

Under the Tuscan Sun filmine devam filmi niteliğindeki, normal insana göre ziyadesiyle şaşalı; ancak Kimye’ye göre hayli mütevazı düğünden sonra bitmek tükenmek bilmeyen bir balayına çıkan çift, nihayet günlük rutinlerine döndü. Rutinleri arasında Givenchy tasarımcısı Riccardo Tisci gibi dostlarının Ibıza’daki doğum günü partilerinde Dom Pérignon banyoları yapmak olan olan Kimye’nin, Kim tarafından insanın kanını donduracak bir hareket geldi.

 

 

 

Yeni pasaport fotoğrafını Instagram’da paylaşan Kim Kardashian, kendine Kim Kardashian olma lüksü veren Kardashian soyadını Üsküdar Nüfus Müdürlüğü’ne gitmek suretiyle ‘West’ olarak değiştirdi.

 

Dünyada üç adet West olmasının kıyamet alametlerinden sayıldığını varsayıyor ve ölmeden önce yapılacaklar listemizi uygulamaya başlıyoruz.