KOVAYLA SU DÖKME AKIMINDA ZİRVEYİ FOO FIGHTERS GÖRDÜ

KOVAYLA SU DÖKME AKIMINDA ZİRVEYİ FOO FIGHTERS GÖRDÜ


çok Yaşa Dave Grohl


Şu sıralar kafasına kovayla buzlu su dökmeyeni dövüyorlar. Aslında çok hayırlı bir amaçla ortaya çıkan bu akım, insanların klasik "Her şeyin bokunu çıkarmalıyız" hastalığı yüzünden içinden çıkılamaz bir hal aldı. Futbolcusundan şarkıcısına, küçük esnafından junior art direktörüne kadar herkes kafasından aşağı bir kova buzlu su döküyor. İşin ilginci, bunu yapanların birçoğunun olayın amacını bildiğinden çok da emin değiliz.

 

 

Neyse; konumuza dönelim. Foo Fighters yeni albümüne hazırlanıyor. Dave Grohl ve arkadaşları, bizleri Sonic Highways'le 10 Kasım'da sevindirmeye geliyor. Daha evvelden oyunculuk yeteneklerine müzik videolarında defalarca tanık olduğumuz Amerikalı grup, kova+su+buz olayına kendi bakış açısı ve oyunculuk yeteneğiyle oldukça güzel bir örnek verdi dün gece.

 

İşte Ice Bucket Challenge, işte Foo Fighters!

 

 

Brian De Palma'nın 1976 tarihli Carrie filminin ünlü mezuniyet balosu sahnesine odaklanan ve çok sevdiği kadın kostümünü tekrar üzerine geçiren Dave Grohl, grup arakadaşlarıyla beraber harika bir Ice Bucket Challenge videosu yayınladı. Grohl'un meydan okuduğu isimler ise; Jack Black, filmin orijinalinde oynayan John Travolta ve Carrie'nin yazarı Stephen King oldu.