LEONARDO DICAPRIO PONPON KIZ OLDU

LEONARDO DICAPRIO PONPON KIZ OLDU


Takimi: Orlando Bloom


Son zamanlarda işinden ayrılacağı belli olduğu için fütursuzca davranan bir memur gibi davranan Leonardo DiCaprio, aynı zamanda muayyen zamanındaki bir hanımefendi gibi tutarsız ve ergen bir çocuk gibi umarsız davranışlar sergiliyor.

 

 

Bir gün bilmemkaç metrelik yatında Karate Kid filminin tüm rutinlerini çalışan, diğer gün Ryan Air halleriyle düzinelerce güzel modeli özel jetinde ‘ağırlayan’, sonra da su tabancasıyla belli ki yaşayamadığı çocukluğunun acısını çıkartan Leo, son olarak da ponpon kız kimliğine büründü.

 

 

Leonardo DiCaprio, Cannes Film Festivali sırasında bir kulübün VIP bölümünde partilerken kendisine katılmak isteyen ve o esnada nedenini anlayamaığımız şekilde üstsüz olan Justin Bieber’a koca bir ‘’HAYIR’’ çakmış ve hayatının rolünü oynayıp gönüllerimizin Oscar’ını kazanmıştı. DiCaprio bu kez, ne duygusal zekası ne de IQ’su istenen seviyelere hiçbir zaman ulaşamayacak Bieber ile Ibiza’da karşılaştı.

 

 

Arkadaşı Orlando Bloom ile yemek yiyen Leonardo DiCaprio, bacısı Miranda Kerr hakkında ileri geri konuşan Justin Bieber’a Bloom’un yumruk atmaya çalıştığı esnada kendini boks ringinde zannederek ‘’Vur aslanım! Sağ kroşe geçir’’ diye tezahürat etmeye başladı.

 

 

Leo’nun Justin Bieber hakkındaki hislerine ne kadar ortak olsak da bir zamanlar cool’luğu ile çöl iklimini değiştirebilecek kıvamda olan oyuncunun eski günlerine dönmesini temenni ediyoruz.