NEDEN SELFIE ÇEKMEMELİYİZ?

NEDEN SELFIE ÇEKMEMELİYİZ?


ördek Suratlarin soyu Tükensin 


Cehennem azabını dünyada yaşamamıza sebep olan, akıllı telefonlara lanet okutan, sosyal medyada arkadaş bloklatan, ördek dudaklarla insanı hayvanseverlikten çıkartan selfie meselesi çağımızın vebası haline geldi. Oxford’un 2013 yılının kelimesi olarak belirlediği selfie, bir ülke olsaydı kral ve kraliçesi büyük ihtimalle bizi sabah mahmuru hallerine maruz bırakan James Franco ve diline bir türlü hakim olmayan Miley Cyrus olurdu.

 

Yakında selfie’nin kitabını yazacak olan Kim Kardashian’a göre, telefonun ön kamerası ile narsizmin en yoğun halini en iyi şekide icra edebilemek için birçok deneme yapmanız gerekiyor. Kendisine bir noktada hak veriyoruz, ördek dudakla güzel görünebilmek ziyadesiyle zor.

 

 

Kızıyla sıradan bir araba yolculuğu yaptığını zanneden baba Rod Beckham, dikiz aynasından rutin kontrolünü yaparken arabanın arka koltuğundaki kızının selfie partisine şahit oluyor ve bu trajikomik olayı filme alıyor.

 

Selfie’nin kendisinden bile daha itici olan kamera arkasında, en ibretlik şekilde başrole geçen genç kız, bu olaydan sonra ya okulun en popüler kızı oldu ya da yüz nakline başvurdu.