ORLANDO BLOOM DAHA NE KADAR DÜŞEBİLİR?

ORLANDO BLOOM DAHA NE KADAR DÜŞEBİLİR?


Happy'e Dans Eden Bloom üzdü


Victoria’s Secret’ın kumral meleği Miranda Kerr ile sonsuza kadar mutlu yaşayamayan Orlando Bloom, boşanmasından sonra bir türlü kendine gelemedi. Eski karısından intikam alma turlarında sayı kralı olmaya koşan, eski eşine hamle yapan Justin Bieber’a karşı atağa geçerek Selena Gomez’in elf fantezisine meze olan Orlando Bloom, geçtiğimiz aylarda bir Broadway müzikalinde Romeo oldu; ancak gururuyla birlikte masumiyetini hatta oyunculuk yeteneğini de yitirmiş gibiydi.

 

Geçen hafta Ibıza’da olgunluğundan da eser kalmadığını kanıtlayan Bloom, Benjamin Button’a yeni bir soluk getirerek akıl yaşı olarak geriye gidip Justin Bieber ile ağız dalaşına girdi.

 

 

İntikam turlarına Ibıza’da Erica Packer ile devam eden Orlando Bloom, ‘’Keyfim çakır!’’ gibi alt metni yüksek tavırlarla, tam da IQ’su istenilen seviyelere ulaşamamış bir kızın Etiler’deki bir barda eski sevgilisine yapacağı cinsten bir hareketle Pharrell’in Happy şarkısında dans etmeye başladı ve şarkının adına yakışmayan şekilde üzdü.

 

Muhakeme yeteneğini her geçen gün daha da kaybeden Orlando Bloom’a, Hollywood’dan kazandığı paralarla acilen bir hayat koçu tutmasını tavsiye ediyoruz.