PARIS HILTON 4 GECE DJ’LİK YAPARAK NE KADAR KAZANDI?

PARIS HILTON 4 GECE DJ’LİK YAPARAK NE KADAR KAZANDI?


çok


Sabah 8’de girip akşam 5’te çıkamadığınız, öğle yemeklerinde tabldottan ne çıkacak diye heyecanlanmadığınız, bonus olarak hafta sonu mesaileri ile karşılaştığınız işinizden ne kadar kazanıyorsunuz? ‘’Yeteri kadar değil’’ dediğinizi duyar gibiyiz. Dünyanın yüzde 85’i aynı kaderi paylaşırken ağzında gümüş kaşıkla doğan azınlık, bir bok yapmadıkları aile şirketlerinin deri koluklarını eskitip tükenmişlik sendromundan şikayet ediyor ve terapi olarak denizin turkuaz rengi olduğu diyarlara gidiyor.

 

“Sosyete olunmaz, sosyete doğulur” sanatını icra eden yegane isimlerden Paris Hilton, soyadının getirdiği servete doymuyor olacak ki gece işine çıkıyor. İki aylık DJ turnesine çıkan Hilton, aynı zamanda Ibıza’daki Amnesia Club’ın demirbaş DJ’i. Kulübün ismi ziyadesiyle ironik; çünkü Paris Hilton’ın gül cemali ve müziğine maruz kalan insanların ciddi bir travma sebebiyle amneziden muzdarip olduklarına eminiz.

 

 

Kapanış şarkısı olarak Pitbull’un herhangi bir şarkısını çaldığını hayal ettiğimiz Paris Hilton’ın dört gecelik ücreti ise 2.7 milyon dolar. Saati 347.000 dolara gelen Hilton, insanda reenkarnasyon geçirip zengin bir soyada doğma arzusu yaratıyor.