PAZAR GÜNLERİNİ EVSİZLERİ TIRAŞ ETMEYE AYIRAN KUAFÖR

PAZAR GÜNLERİNİ EVSİZLERİ TIRAŞ ETMEYE AYIRAN KUAFÖR


New York Sokaklarinda İnsanlik Dersleri


İnsanlığın yerinde çoğu zaman yeller estiği bir dünyada yaşıyoruz. O yüzden bu tip haberler bir nebze de olsa içimizi ısıtmayı başarıyor, gördüğümüz yerde sarılmak istiyoruz onlara. İnsanların birbirinin suratına bakmadığı, yardım eli uzatmak için kırk kere düşündüğü, hoşgörü ve yardımseverliğin kayıplara karıştığı günümüzde New York'ta yaşayan kuaför Mark Bustos'a koca bir helal olsun demek istiyoruz.

 

 

30 yaşındaki Bustos, hafta içleri Three Square Studio'da kuaförlük yapıyor. Hafta sonları ise süper kahramandan hallice bir şekilde yeteneklerini New York'un evsizleri için sergiliyor. Tüm pozitif enerjisiyle sokakta karşılaştığı evsizleri tıraş eden Bustos'un bu alışkanlığı 2012'den beri devam ediyor. Filipinler'deki ailesini ziyaret ettiği o dönemlerde de bölgedeki çocukların saçlarını kesiyormuş yardımsever kuaför.

 

 

Evsizlere pozitif enerji aşılamak ve hayatlarına keyif getirmek istediğini söyleyen Bustos, saç tıraşının bu amaçta hiç de küçümsenmemesi gereken bir yöntem olduğunu sölüyor. Tabii ki de öyle Mark! İnsanların birbiri için kılını bile kıpırdatmadığı günümüzde inan ki yaptığın iş fazlasıyla saygı duyulası.

 

 

Ruhu güzel kuaförü ŞURADAN takip edebilirsiniz.