PEDAL ÇEVİRDİKÇE TELEFONUNUZU ŞARJ EDEN MASA

PEDAL ÇEVİRDİKÇE TELEFONUNUZU ŞARJ EDEN MASA


Hem Egzersizinizi Yapin Hem De Güç üretin


Pedal destekli mobilya tasarımları geliştiren Belçikalı şirket WeWatt, son projesini tanıttı ve pedallarını çevirdikçe elektrik üreten masa tasarladı.

 

“Sağlık için pedal çevirin.” diyen WeWatt, kolay ve eğlenceli bir tasarıma sahip WeBike adlı masalarını tanıttı.

 

 

Pedallarını çevirdikçe telefonunuzu şarj eden masa, kullanıcılarına hem egzersiz yaptırıyor hem de güç üretiyor. 

 


Flaman Devlet Bakanı Patricia Ceysens tarafından tasarlanan masa, Ceysens'in yoğun iş temposu içerisinde spor yapmaya vakit bulamaması sonucu ortaya çıktı.

 

Ceysens, kafasındaki bisiklet-masa mekanizmasını üretmek ve geliştirmeye yardımcı olmak için doğru adresin WeWatt olduğuna karar verdikten sonra üretimi Belçikalı firmaya bıraktı. WeWatt, WeBike’ın tasarımı tamamladıktan sonra Bakan Ceysens’e hediye etti.

 

 

Daire şeklindeki WeBike ile bir akıllı telefonu şarj etmek için yaklaşık yarım saat boyunca pedal çevirmeniz gerekiyor. Bu da bir elektrik prizine telefonunuzu takarak şarj etmenizle yaklaşık olarak aynı miktarda zaman alıyor. Geri dönüşümlü malzemelerden yapılan masa, etrafına oturan üç kişinin basitçe spor yapmasına olanak sağlıyor. WeBike ürettiği elektrikle sadece akıllı telefonlarınızı şarj etmiyor, diğer aygıtlara da kucak açıyor.