PINK FLOYD’UN DEDİKLERİ GAYE SU AKYOL’A EMANET

PINK FLOYD’UN DEDİKLERİ GAYE SU AKYOL’A EMANET


Develerle Yaşiyorum O Halde Varim


Develerle Yaşıyorum isimli ilk solo albümüyle harika bir iş çıkaran Gaye Su Akyol, gelenekselle modernin iç içe geçmesini Lig TV Top 10 Gol videoları gibi harika bir şekilde özetledi. Seni Görmem İmkansız projesinde birçok insandan ve TSE'den naif damgası yiyen sesinin aslında 10 deve gücünde olduğunu kanıtladı. David Copperfield'dan aşağı kalmayacak şekilde hipnotize edici sahne duruşunu/performansını da yanına alan Gaye Su Akyol, 21. yüzyıl rakı sofralarına adaylığını koymayı başardı ve tek başına iktidara koşmaya başladı.

 

 

Evde albümü duyan annelerin odalarmıza gelip "Kim bu çalan yahu? Ne de güzel şeymiş ayol." yorumlarına kafiyenin bize verdiği yetkiye dayanarak "Gaye Su Akyol" cevabını verdik. Hoş; bir sonraki tepkileri ise "Ne diyor bu hanımkız?" oluyordu. Şarkı sözlerini doğrudan vuruculuk yerine dolambaçlı yollardan yaratmaya bayılan Akyol'un hikayelerinin fazlasıyla kişisel bir süzgeçten geçtiğini anlatmaya çalıştık annelerimize. Anlamadılar… Ama sesinin güzelliğinin bonus'uyla anlamaya çalıştılar en azından. Gaye Su Akyol'un en ateşli hayranlarının bile şarkı sözlerinden bir şey anlamadığı anların olduğundan şüpheniz mi var yoksa? Bizim yok. Lakin; seviyoruz, çok seviyoruz.

 

 

Yeni video Pink Floyd'un Dediği Gibi'yi büyük bir sevinçle karşıladık. Karşılamayanların çocuklarını kaçırdık ve fidye talebinde bulunduk. Sonra yufka yürekliliğimiz devreye girdi ve çocukları ilk otobüsle ailelerine geri yolladık. Kahvaltı masasında bir büyük açtıran şarkıya en az şarkı kadar yakışıklı video gelmiştir. İzleyin, izlettirin, izlemek istemeyenlere karşı zor kullanın.