POLİS VAHŞETİNDEN HABERDAR EDEN MOBİL UYGULAMA

POLİS VAHŞETİNDEN HABERDAR EDEN MOBİL UYGULAMA


Genç Kodcular çalişiyor


Son günlerde Amerika’nın Ferguson kentinde polisin siyahi bir vatandaşı öldürmesiyle başlayan olaylar ülkeyi çalkalandıradursun, polisin ayaklanan halka uyguladığı kontrolsüz güç de gündemden düşmüyor. Şiddetin başgösterdiği ortamda Amerikalı genç kodcular boş durmadı. Vatandaşlar yerel kolluk kuvvetleri ile yaşadıkları iyi ve kötü deneyimlerini paylaşabilecekler.

 

 

Üç genç kardeş program geliştiricisi polis vahşetinden haberdar eden, Five-O adlı raporlama uygulaması polis şiddetini durdurma amacını taşıyor. Polis şiddetine mi tanık oldunuz? Gördüklerinizi hemen birilerine bildirmeniz mi gerekiyor? Tüm şahit olduğunuz bu olayları Five-O ile kaydedebilirsiniz. Five-O sizin için var!

 

 

Size en yakın polis karakolunu, nerede bulunduğunuzu, üyesi olduğunuz topluluğun durumunu, polis notu ve incelemesi gibi ayrıntıları inceleyip, polisleri derecelendirebildiğiniz ve etraftaki tüm gelişmeleri takip edebildiğiniz Five-O; uygulamayı kullanan herkese yerel derecelendirmeyi kontrol edebilme şansını da sunuyor.

 

 

Demografik bilgi ve verileri kullanan Five-O’da bulunan “Haklarınızı Bilin” özelliği ile bir polis memuru tarafından haksız bir bir muamele gördüğünüzde cebinizden çıkartıp haklarınızı sıralayabilme şansı da sizin oluyor. Küçük kodcular uygulamalarını sadece insanların polisle yaşadığı olumsuzlukları paylaşması için değil, iyi şeyleri de paylaşması için kullanmalarını istiyor.

 

 

 

Five-O’yu indirmek isteyenleri ŞÖYLE alabiliriz.