ROBERT PATTINSON İHANETLE İLGİLİ İLK KEZ KONUŞTU

ROBERT PATTINSON İHANETLE İLGİLİ İLK KEZ KONUŞTU


Yaziklar Olsun Kristen Stewart


Dört yıl boyunca beş film çekince haliyle aşk yaşayan, ikisi de birbirinden nevi şahsına münhasır olan Robert Pattinson ve Kristen Stewart çifti, 2012’de K-Stew’un Snow White and the Huntsman’ın evli yönetmeni Rupert Sanders ile zina yapması üzerine ayrılmıştı.

 

 

Nasıl iyi bir karma’sı varsa Kristen Stewart’tan geç olsun güç olmasın 4 senede kurtulan Robert Pattinson, ayrılık sonrası sessizlik yemini etmiş keşişler gibi tek kelime etmedi… Ta ki Esquire ile Eylül sayısı için yaptığı röportaja kadar.

 

 

İki senelik sessizliğinin ardından magazin değeri taşımayan; ama kalplerimizi fetheden olgunlukta cevaplar veren R-Patz, olayı ‘’Kader kısmet’’e bağladı. Elimi sallasam ellisi gerçeğinin farkında olan Pattinson ‘’Hem kimin umrunda ki?’’ dedi. Ayrılığın en zor kısmının karşı tarafın konuşulanlardan hiç tahmin edilemeyecek şekillerde etkilenmesi olduğunu söyleyen oyuncu, ayrılık olgusu ve olgunluğa yeni bir soluk getirdi.

 

 

Kişisel gelişimini kreşte okumayı söken çocuk gibi erken tamamlayan Robert Pattinson’ı tebrik ediyor, allah herkese böyle bir eski sevgili, hatta böyle bir sevgili versin diyoruz.