ROBIN WILLIAMS EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

ROBIN WILLIAMS EVİNDE ÖLÜ BULUNDU


Hollywood'da Büyük Şok


Güne olabilecek en kötü filmlerden biriyle başlıyoruz. Ünlü aktör Robin Williams, dün gece Kuzey Kaliforniya'daki evinde ölü bulundu. Polisin yaptığı açıklamalara göre Williams'ın intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor. 

 

 

63 yaşındaki aktör, uyuşturucu ve alkol probleminden dolayı bir süredir rehabilatasyona gidiyordu. Polisten yapılan ilk açıklamada, "Yetkililer Williams'ın kendisini asarak intihar ettiğini düşünüyor. Ancak kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için incelenmelerin tamamlanması beklenmeli." denildi.

 

Robin Williams'ın eşi Susan Schneider yazılı bir açıklama yaparak şunları söyledi: "Bu sabah kocamı ve en iyi arkadaşımı kaybettim. Dünya ise en çok sevilen aktörlerden birisini ve mükemmel bir insanı kaybetti. Büyük acımız nedeniyle mahremiyetimize saygı duyulmasını rica ediyoruz. Umarız Robin hatıralarda ölümüyle değil, milyonlarca insana verdiği sayısız keyifli ve kahkaha dolu anla kalır."

 

Ünlü aktörün menajeri ise yaptığı açıklamada, "Robin Williams'ı kaybettik. Kendisi bir süredir derin bir depresyon içerisindeydi. Bu çok trajik ve ani bir kayıp oldu" dedi.