ROTASINI PENİSE ÇEVİREREK KOŞAN KADIN

ROTASINI PENİSE ÇEVİREREK KOŞAN KADIN


Kilometrelerce Penis


Birbirinden garip işlere şaşırmayı bıraktığımız çok oldu. Nike'nin Plus teknolojisini spor yaparken kullanan Claire Wyckoff isimli bir kadın günümüzü şenlendirdi. Koşusunun kaba hatlarını çizmek için Nike+ uygulamasını kullanırken aklına komik ve yaratıcı bir fikir gelen Wyckoff, hiç çekinmeden fikre gelişine vurdu.

 

Çıktığı koşularda turladığı alanları uygulamada bulunan haritaya bakarak belirleyen Wyckoff, koşuları esnasında haritasını açıyor ve yola bakarak resim çizimleri yapıyor.

 

 

 

Katettiği yolu genellikle penis şeklinde alan Claire Wyckoff her çıktığı şehir maratonunun ardından harita üzerinde çizdiği kilometrelerce uzunluğa sahip penis güzergahlarını blogunda paylaşıyor.

 

 

 

 

 

 

Penis çiziminde çorbada sizin de tuzunuz olsun, “Penis Art” adı verilen bu sanata destek olmak istiyorsanız rotasını pipiye göre belirleyen Wyckoff’un Running Drawing adlı bloguna bir göz atmanızı öneririz.

 

Şimdiye kadarki tüm penis çizimlerini blogunda paylaşan Wyckoff, yeni internet fenomeni olma yolunda ilerliyor. Biz de kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz.