RYAN AIR FİYATINA ÖZEL JETLE UÇMANIN YOLU

RYAN AIR FİYATINA ÖZEL JETLE UÇMANIN YOLU


Artik Siz De Kanye West Gibi Uçabilirsiniz


Siz tatil için uçak biletinizi 11 ay öncesinden alırken, daha ucuza uçabilmek için alternatif havaalanlarından garip saatlerde uçup pide kuyruğu gibi sıralar beklerken ve bunların üstüne bir de 10 saatlik uçusunuzda yemekhane yemeklerinden daha berbat menülere maruz kalırken, dünyadaki kimi şanslı insanlar özel jetleriyle uçmuyor, havada süzülüyorlar. Bir uçuşta da ‘’Sizi first class’a yükselttik’’ diye ütopik bir cümle ile karşılaşmayı umarken allah sizi özel jetle sevindirdi. Tamam, allah sevindirmedi, Privatefly sevindirdi.

 

 

Zengin müşterilerini gidecekleri yere götürdükten sonra boş dönen ve çok bin dolarlık benzini ziyan eden özel jetler, buldukları çözümle ‘’Akmasa da damlar’’ tarzı tasarruf ederken bir yandan da fakir sevindiriyorlar. Dönüşte yurdum insanlarını 250 Euro, 500 Euro gibi fiyatlara uçuran Privatefly’ın mümkün kıldığı jetlerle sefa sürerken yapmanız gereken tek şey uçuştan 15 dakika önce orada olmak.

 

Artık siz de bulutlar üzerinde şampanya yudumlayarak, ayaklarınızı dilediğiniz gibi uzatarak ve yan koltuğunuzda birinin horlama sesine maruz kalmadan uçabilirsiniz.