SANAT İÇİN BİR YIL BOYUNCA HER GÜN BAŞKASIYLA SEVİŞMEK

SANAT İÇİN BİR YIL BOYUNCA HER GÜN BAŞKASIYLA SEVİŞMEK


Performans Sanatinin Farkli Yüzü


Sanat sanat için midir? Sizleri böyle düşünmediğine yüzde yüz inandığımız Mischa Badasyan'la tanıştırmak istiyoruz. Badasyan'ın sanat mevzu bahis oluğundaki motto'su "Sanat seks içindir".

 

 

Bir performans sanatçısı olan Badasyan'ın günümüz flört anlayışına, Tinder ve Grindr gibi uygulamaların seks yaşantısına etkisine meydan okumayı planladığı projesinin adı Save The Date. 26 yaşındaki sanatçı, bu proje dahilinde Eylül ayında başlamak üzere 1 yıl boyunca her gün farklı biriyle birlikte olmayı planlıyor. Kimileri Badasyan'ın bu fikrini oldukça radikal bulurken, kimileri ise sadece "İyi şanslar" dilemekle yetiniyor.

 

Projesinin çıkış noktasının Glasgow'da kaldığı zamanlardaki yaşam tarzı olduğunu söyleyen Badasyan, "O dönemlerde her gün farklı erkeklerle tanışıp sabahın ilk ışıklarına kadar parklarda seks yapıyordum. Ardından yaşadığım hisler ise yalnızlık ve üzüntü oluyordu. Bu projemle bir yere/bir insana bağlı kalamama, yalnızlık ve günümüz flört anlayışı arasındaki bağlantıyı daha net bir şekilde anlamaya çalışacağım." sözleriyle Save The Date'in temelinde yatan fikri daha da açıyor.

 

Siz ne düşünüyorsunuz? Badasyan, projesinin sonunda istediği sonuçları elde edebilecek mi?