SEKSTE NE KADAR İYİ OLDUĞUNUZU SÖYLEYEN ALET

SEKSTE NE KADAR İYİ OLDUĞUNUZU SÖYLEYEN ALET


Kötü Haber Tez Yayilir


Erkeklerin işlerindeki performansından daha çok önemsediği bir şey varsa o da yatak odasındaki performanslarıdır. Erkek erkeğe sohbetlerin demirbaş konularından olan, kız arkadaştan geri bildirim alınmak için biraz utanılan, bu yüzden ‘’İyi düşün iyi olsun’’ motto’suyla gizemini koruyan bu mevzu artık çözülüyor.

 

 

SexFit isimli penis yüzüğü, seks performansınızı sizin için ölçüyor ve kız arkadaşınızın gerçekten ne kadar mutlu olduğunu öğrenmenizi sağlıyor. WiFi’a bağlanabilen yüzük, kalp ritminizi ölçüyor ve seks esnasında yaktığınız kalorileri hesaplıyor. SexFit üzerindeki LED ışıklarının tam ortası yanıyorsa, dört dörtlük bir performans sergiliyorsunuz, ışıklar çıldırdıysa yavaşlamanız, gaz lambası gibi yanıyorsa da bir zahmet hızlanmanız gerekiyor.

 

 

Telefonunuza bağlanabilen SexFit, istatistiklerinizi sosyal medyada paylaşmanızı sağlayarak ya şanınızı yürütüyor ya da sizi yerin dibine sokuyor. 2015 İlkbahar’ında piyasaya çıkacak yüzük hayatınıza girene kadar merakınızı klasik yöntemlerde gidermeniz gerekecek.