SEYAHATLERİNİZİN EN BÜYÜK SORUNU ÇÖZÜLDÜ!

SEYAHATLERİNİZİN EN BÜYÜK SORUNU ÇÖZÜLDÜ!


Cinnet Geçirmeye Son


Önünüzde 14 saatlik bir uçuş var. Başlamak üzere olduğunuz tatilin hayali ile gündüz düşlerine dalıyorsunuz. Tek arzunuz uçakta 4 film izleyip vücut saatinizi varacağınız yerin saatiyle eşleştirip jet lag olmamak. Belki de sediceğinize kavuşmak üzeresiniz ve içiniz içinize sığmıyor.

 

 

Tam da keyfimi hiçbir şey bozamaz diye düşünürken önünüzdeki dangalak arkasına bile bakmadan koltuğunu esneklik sınırlarını zorlarcasına geriye yatırıyor ve bacaklarınız Alcatraz Hapishanesi’nde müebbet yemiş gibi bir yere kıpırdayamıyor. ‘’Madem cezamı çekiyorum katil olayım bari’’ diye düşünüyor, sonra olayı daha medeni şekillerde çözmeye karar veriyorsunuz; ancak ön koltuktaki uyanık uyuyor taklidiyle Oscar’a aday olmaya çalışıyor ve siz cinnet geçiriyorsunuz.

 

 

 

Neyse ki dünyada düşünceli insanlar da var. Washington merkezli Gadget Duck şirketi, bacaklarınızı uzatabilme özgürlüğünüzü sizin için savunan bir avukat misali ‘Knee Defender’ aletini tasarladı. Yemek tepsisinin ayaklarına takıldığında ön koltuğun yatırılmasını engelleyen icat, 21.95 Dolar’a tasasız yolculuklar vaat ediyor. Havada Panik filminin devamını çekmemek için Knee Defender’ı buradan edinebilirsiniz.