ŞEYTANIN AVUKATI DİZİ Mİ OLUYOR?

ŞEYTANIN AVUKATI DİZİ Mİ OLUYOR?


Nostalji Kuşağina Hoş Geldiniz


Dünyanın en nüfuz sahibi hukuk firmasında yeni bir avukat işe başlıyor. Daha önce hiç dava kaybetmemiş; ancak ruhunu kaybetmek üzere. Cehennemde hüküm sürmek, cennete hizmet etmekten daha mı cezbedici olacak? Neden bahsettiğimizi hala anlayamadıysanız hemen söyleyelim; Andrew Neiderman’ın romanından uyarlanan ve Al Pacino’nun şeytanın ta kendisi olduğu, Keanu Reeves’in de kütük oyunculuk dersi verdiği, Charlize Theron’u bizlere sunan Devil’s Advocate’ten bahsediyoruz.

 

 

1997 yapımı, Keanu Reeves, Al Pacino ve Charlize Theron’un başrollerini paylaştığı filmi televizyon dizisine çevirmeye karar veren NBC, pilot bölüm için imzaları attı. Dizinin senaryosunu Matt Venne, yapımcılığını Arnold Kopelson ve Shameless’tan tanıdığımız John Wells’e bırakan kanal, başrolleri veya yayın tarihini ise henüz açıklamadı.

 

Harvey Spector’ın her bölümde birbirinden özel yapım takım elbiselerle arzı endam ettiği Suits size yavan geliyorsa, kurumsallığı doğaüstü olaylarla çeşnilendirmek arzusundaysanız, American Horror Story gibi dizilerin müptelasıysanız, Devil’s Advocate’ın hastası olacaksınız.