SIN CITY 2’YE 8-BIT KARŞILAMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

SIN CITY 2’YE 8-BIT KARŞILAMA TÖRENİ DÜZENLENDİ


Hoş Geldin Ya Şehri Sin City


Ekmeğini 1980’li yıllarda Nintendo ve Sega sayesinde hayatımıza giren 8-bit’ten çıkartan Youtube kanalı CineFix, yeni işiyle karşımıza dikildi. Ünlü Youtube kanalı yine 8-Bit bir video ile çıkageldi. 8-bit sinemanın sözlük anlamı olmayı başaran ekip, bu sefer de iki gün sonra vizyona girecek Sin City’yi mesken edindi.

 

 

Neredeyse on yıl beklediğimiz yeni Sin City filmini tıpkı bizler gibi heyecanla bekleyen CineFix, böylece Sin City’nin devam filmi Sin City: A Dame To Kill For’a da güzel bir karşılama töreni hazırlamış oldu. Kadie’s’te dansa devam eden Jessica Alba’nın 8-bit versiyonu, filmdeki kadar seksi değil, bunu ayrıca belirtmek isteriz.

 

 

Bonus olarak bir de röportaj verelim. Jessica Alba, kendisiyle yapılan röportajda; filmde boy gösteren kadın karakterlerin de en az erkekler kadar kötü olduğunu söyledi. Erkeklere papuç bırakmayacaklarını belirten güzel yıldız, “Meydanı erkeklere bırakacağımızı sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz.” dedi. Bu filmde kendisinin de daha çok aksiyon sahnesinin olacağının altını çizen oyuncunun son sözleri şu oldu; “Yeni filmde bir dünya kıç tekmeliyorum haberiniz olsun”