SPOR SALONUNDA KORKU VE DEHŞET

SPOR SALONUNDA KORKU VE DEHŞET


Amerikalilarin Zor Sinavi


Haftanın 5 günü MAC'te spora gidenlerin, yaza fit bir vücutla girmek için afedersiniz kıçından ter akıtanların mükafatını gördükleri yaz mevsimindeyiz. Türkbükü sahillerinde konuşulma mevsimi olarak da adlandırabileceğimiz yaz aylarında, bütün kışı spor salonlarında heba etmenizin meyvesini toplayabiliyorsunuz. 

 

ABD'de ikamet eden arkadaşlarımız icin de durum aynı. Hatta onların obeziteyle imtihanının da olduğunu varsayarsanız, daha da zorlu bir çalışma temposundan geçebiliyorlar. Programlarına sadık kalmak için birçok zorluğa göğüs geriyorlar.

 

Running Late with Scott Rogowsky isimli Youtube kanalı, oldukça zorlayıcı bir yöntemle spor salonuna girip çıkmakta olan müşterileri test ediyor. Spor salonunun tam girişine tezgah açan Scott ve arkadaşı müşterilere kalori şampiyonu unlu mamüller teklif ediyorlar. Kimisi bu teklifi hiç düşünmeden reddediyor, kimisi ise şeytana uyup teklifi kabul ediyor. Salondan çıkan yetkili bir ağabey Rogowsky ve arkadaşını haşlıyor. Ama onlar ısrarından vazgeçmiyor ve sonunda olan oluyor. İşler çığrından çıkıyor ve bölge halkı ekibin ikram ettiği tatlılara hücum ediyor. Tatlıları afiyetle yiyen insanlar, spor salonunun camından içerideki müşterilere nispet yapıyorlar.