STORMTROOPER’LARIN EPISODE VII’DAKİ KILIKLARI BELLİ OLDU

STORMTROOPER’LARIN EPISODE VII’DAKİ KILIKLARI BELLİ OLDU


Star Wars Sokak Modasi


JJ Abrams'ın yöneteceği yeni Star Wars üçlemesi ile ilgili detaylar yavaş yavaş belli oluyor. Kamuoyunun filmle ilgili en çok merak ettiği şeylerden biri olan Stormtrooper'ların giyeceği ciciler de belli oldu.

 

 

İmparatorluk Ordusu'nun er ve erbaşları olarak düşmana korku salan Stromtrooper'ların yeni üçlemede giyeceği kasklarda dikkati çeken ilk detay, eski üçlemedeki kasklara olan benzerliği. Ama aynı zamanda belli başlı farklılıklar da var. Mesela göz kısmı tek parça gibi gözükmesine rağmen fotoğrafa dikkatlice bakıldığında aslında eski filmlerdeki gibi iki parçadan oluştuğu dikkatleri çekiyor. Nefes almalarını sağlayan bölme sayısı ise ikiden bire indirilmiş. Abrams, Star Trek'te de yaptığı gibi eskiyle yeniyi bir güzel harmanlanmış. "Modern ama retro", yeni Stormtrooper kaskı için kullanılabilecek en doğru tanım.

 

 

Bir başka görselde ise farklı bir kask çıkıyor karşımıza. Fotoğrafı sızdıranların iddiasına göre bu kask, bir başka İmparatorluk Ordusu mensubu olan Jungle Trooper'lara ait.

 

Şu ana kadar Disney'den bu görsellerle ilgili bir yalanlama veya doğrulama gelmedi. Ama görselleri sızdıranlar, yeni Stromtrooper kaskının gerçek olduğunu iddia ediyorlar.