TINDER’IN THREESOME VERSİYONU GELDİ: 3NDER

TINDER’IN THREESOME VERSİYONU GELDİ: 3NDER


üç De Yetmez Beş Tane


‘’Çocuk da yaparım kariyer de’’ sözünün şehir efsanesinden öteye gidemediği bir dönemde yaşıyoruz. Yüksek lisans yapıp ekmek parası kazandığınız işinizde bol mesaili geceler geçirirken, hafta sonlarında da Boğaz manzaralı kahvaltılar yapmak yerine ofisinizde masaüstü arka planındaki deniz manzarasına bakarken bırakın hayatınızın aşkını bulmayı, günlük işlerinizi halletmeniz bile imkansız hale geliyor. Hal böyle olunca kıyafetler kuru temizlemeye, yemek internet siparişlerine, aşk hayatınız da sosyal medyanın sunduğu birbirinden içler acısı uygulamalara emanet oluyor. Çöpçatanlık sitelerine bile kaydolmaya üşenen insanlar, romantizmi Tinder’da, tek gecelik ilişkileri Mixxxer’da arıyor ve böylece uygulama sahipleri zengin oluyor.

 

 

Aşk hayatında aza kanaat etmeyen insanları düşünen bir başka girişimci Dimo Trifonov, ilhamını Tinder’dan alarak 3nder’ı yarattı ve eksikliğinden hiç haberdar olmadığınız threesome probleminizi çözdü.

 

 

İşleyişi Tinder’la neredeyse aynı olan ve halihazırda 60.000 kullanıcısı olan 3nder sayesinde ekranı yana kaydırmak suretiyle ilişkinizi renklendirebiliyorsunuz. Yaratıcısı Trifonov’un ‘’Başkalarıyla seks yapmak istemeniz, ilişkinizde bir terslik var demek değil. 3nder açık olmakla, kimliğinizi, olmak istediğiniz kişiyi ve arzularınızı paylaşmakla ilgili’’ diye savunduğu uygulamanın Türkiye’de ne derece ilgi göreceği tam bir muamma.

kategoriler

etiketler

gönlünce paylaş