UÇAKTA BAŞLAYAN ÇOK ACAYİP AŞK HİKAYESİ

UÇAKTA BAŞLAYAN ÇOK ACAYİP AŞK HİKAYESİ


#loveatfirstflight


İnsanların ruh eşini Tinder’da arayıp, Mixxxer’dan tek gecelik ilişki baktığı, Craigslist’te ise en sapık fantezilerine ortak aradığı bir devirde yaşıyoruz. İlişkileri fast food’a çevirdiğimiz ve romantizmi vintage ilan ettiğimiz zamanlarda pek karşımıza çıkmayacak cinsten bir haber insanda tatlı bir nostalji hissiyatı uyandırıyor.

 

 

24 yaşındaki İrlandalı Jamie Kelly ve 27 yaşındaki Kanadalı Katie, Ryan Air’in Beşiktaş – Taksim dolmuşu konforundaki uçuşlarından biriyle Barselona’dan Dublin’e giderken çok bin kilometre yüksekte, bulutların üstünde tanışıp kaynaşıp ilk görüşte aşık olan iki genç…

 

Uçakta en sevdiği sakız aromasına kadar her şeyi konuşan ancak esas kızın soyadını öğrenmeyi akıl edemeyen aklı bir karış havada Jamie, Katie’yi gümrükte kaybedince dünyası yıkıldı.

 

 

Facebook başında Kanadalı tüm Katie’leri teker teker arayan, seyahat acentesinden izini sürmeye çalışan hatta radyoya bile çıkan Jamie Kelly yaratıcılık seviyelerini zorlayıp çözümü hashtag’de buldu. Arkadaşlarıyla #LoveAtFirstFlight, #FindKatie gibi hashtag’leri sonuna kadar zorlayan Jamie’ye Amerikalı ve Kanadalı ünlülerden de sosyal medya desteği geldi.

 

Kanada ana haber bültenine İrlandalı Romeo olarak çıkan Jamie’yi Katie’nin kız kardeşi gördü ve sevenleri kavuşturdu. Henüz el ele göz göze sevgililiğe terfi edemeyen gençlerin ilk randevusu bir radyo programı aracılığıyla oldu.

 

Hikayeyi çok yakında ‘İlk Uçuşta Aşk’ diye bir filmde izleyeceğimize eminiz.