ZAMANDA YOLCULUK YAPAN BEYONCE’NİN NANCY SINATRA YORUMU

ZAMANDA YOLCULUK YAPAN BEYONCE’NİN NANCY SINATRA YORUMU


On The Run Turnesinin Bukalemunu Beyonce


Jay Z ve Beyonce’nin boşanma dedikodularının ardında gerçeklik payı var mı yoksa On The Run turnelerine reklam mahiyetinde mi bilemiyoruz; ancak iş ortaklıklarını da HBO ile iş birliklerini de ziyadesiyle sağlıklı bir şekilde sürdürüyorlar.

 

Beyonce’nin Mrs. Carter Show World Tour turnesinden 4’er dakikalık videolarından oluşan 10 bölümlük mini dizisi ‘Beyonce:X10’, halihazırda her hafta True Blood’dan önce yayınlanıyor. Daha önce de HBO ile iş birliği yaparak Life Is But A Dream belgeselini yayınlayan Beyonce’nin biricik sevdiceği Jay Z ise; geçtiğimiz Ağustos ayında HBO aracılığıyla Picasso Baby: A Performance Art Film’i yayınlamıştı.

 

 

Müziğin kraliyet ailesinin 26 Haziran’da Miami’de başlayan ve Amerika’da 19, Paris’te iki konserden oluşan ilk turnelerinin kaymağını yeme şansını tabii ki kaçırmayan HBO, On The Run özel konser filmini yayınlayacak.

 

Henüz yayın tarihi belli olmayan ve 12-13 Eylül’deki Paris konserlerine odaklanacak filmin tanıtımında Beyonce zamanda yolculuk yaparak Nancy Sinatra oldu. Küba purosunu tüttüren kocacığı Jay Z’ye ‘Bang Bang’ ile serenat yapan Beyonce’nin aynı zamanda ‘topuklarına sıkarım’ alt mesajı verip vermediği ise büyük bir muamma.