AMERICAN HORROR STORY’NİN İLK UZUN FRAGMANI GELDİ

AMERICAN HORROR STORY’NİN İLK UZUN FRAGMANI GELDİ


Başroller En Ucube Halleriyle 


Korkunun Amerikanca’sını 3 sezondur en tüyler ürperten şekliyle yorumlayan American Horror Story, haftalardır 8 Ekim’de başlayacak 4. sezonu Freak Show’un 11 saniyelik teaser’larıyla iştahımızı kabartmıştı. En ürkütücü palyaçodan, akşam yemeği niyetine kılıç yutan adama ve üç bacaklı balerinlere kadar tüm yardımcı rollerini görücüye çıkaran American Horror Story, nihayet demirbaşlarının başrolde olduğu 1 dakikalık fragmanını yayınladı.

 

Cadı, uzaylı, hayalet gibi Amerikan kültürünün büyük bir parçası olan ürkünçlükleri konu edinen AHS, bu sezon epinefrin seviyemizi 50’li yıllarda ülkeyi kasıp kavuran ucube temalı sirklerle tavan yaptırmaya kararlı.

 

 

Taze damat Neil Patrick Harris’in diziye katılacağı ve geçtiğimiz sezon egosuyla dağları deviren Emma Watson’ın havalı bir geri dönüş yapacağı henüz belli değilken, Kathy Bates bıyıklı hanımefendi, Evan Peters playboy evlat, Angela Bassett üç göğsüyle beyefendilerin yüreğini hoplatan şahsiyet, Sarah Paulson yapışık ikizler ve Jessica Lange de pek tabii hanımağa olarak yine dizide.

 

Jessica Lange’in son sezonu olduğu konuşulan American Horror Story’nin yeni sezonuna 29 gün kaldı. Geri sayım başlasın.