ANDRE 3000 İMKANSIZI İSTİYOR: LEONARDO DICAPRIO

ANDRE 3000 İMKANSIZI İSTİYOR: LEONARDO DICAPRIO


Outkast'in Filmi Mi Geliyor?


Bu sene yaptıkları geri dönüşle büyük festivallerin gediklisi olan Outkast'in yeni bir albüm yayınlayıp yayınlamayacağı henüz belli değil. Bu konu onlarca dedikodu kaynaklı habere malzeme vermeye devam ederken kült grubun André 3000 cephesinde gelişmeler yaşanıyor. Jimi: All is By My Side filminde Jimi Hendrix'in bizzat kendisini canlandıran üç bin, şu sıralar galadan galaya koşturuyor.

 

Bu adamdan

 

26 Eylül'de yaygın gösterime girecek filmin galalarından birinde basın mensuplarıyla karşı karşıya kalan André 3000, birbirinden ilginç sorulara birbirinden ilginç cevaplar verdi. Bu sorulardan biri de günün birinde Outkast'in filminin yapılmasını isteyip istemediğiydi. Bu soruya oldukça şaşırtıcı bir cevap verdi Sayın 3000.

 

Bu adam olur mu?

 

"Outkast'in filmi yapılsa çok iyi olur, çok da süper olur. Ama öyle ciddili bir şey değil, komedi olsun isterim. Mesela Big Boi'u Kevin Hart canlandırabilir. Beni ise daha alakasız biri canlandırmalı; mesela Leonardo DiCaprio." diyen André 3000'a DiCaprio'nun yanıt verip vermeyeceği merak konusu.

 

Ünlü müzisyenin bu isteğinin nedeninin, Leonardo DiCaprio'nun geçtiğimiz günlerde Los Angeles'taki bir kulüpte sergilediği rap performansı olduğu söyleniyor.