APPLE, IPHONE 6 YÜZÜNDEN YILIN ŞAMAR OĞLANI OLDU

APPLE, IPHONE 6 YÜZÜNDEN YILIN ŞAMAR OĞLANI OLDU


Markalarinin Yeni Tutkusu: iphone 6'yla Maytap Geçmek


Büyük sükse yaratmasını planladıkları iPhone 6 lasmanının ardından hedefine kısmen ulaşan Apple, kısa süre içinde bayrakları yarıya indirmesine neden olan Bendgate skandalıyla çalkalanıyor. Telefonu satın alan kullanıcıların "Son iPhone bükücü" vasfını kazanmasına sebebiyet veren yeni iPhone'lar, lansmanda durduğu gibi durmayarak kıç ceplerinde bükülmeye başladılar.

 

Nokia bile uykusundan uyandı

 

Abur cuburlar bile dile geldi

 

Uğruna tonlarca para dökülen yeni iPhone'ların bu zor durumunda haliyle destek çıkmayan rakip firmalar, tarihin en eski şaka malzemesi olan "Fiziksel özellikle taşak geçme" kozunu kullanmaktan kendilerini alıkoymadılar. Samsung'un bu fırsatı kaçırmayacağına zeten emindik. Ama diğer telefon markaları da Samsung'dan geri kalmadılar. Utanmasa, Aselsan cep telefonları bile yeni iPhone'larla maytap geçecek duruma geldi.

 

Kaykaylar bile boynunu büktü

 

Pringles hep büküktü

 

Sosyal medyada iPhone'un bu sıkıntılı durumuyla dalga geçen görseller bir bir yayılmaya başladı bile. Tabiri caizse Twitter, iPhone 6'yla dalga geçme mevzusunun başkenti oldu çıktı. Sadece cep telefonu markaları değil, cips markasından tutun çiğ köfte markasına kadar tüm sektörler, iPhone'un zaafından faydalanıyorlar.

 

Samsung, iPone'la dalga geçmeye dünden razı

 

Çamlıca çoktan hüpletmiş Heineken'in paylaşımı