AYAKLARI YERE BASAN SEKS POZİSYONLARI

AYAKLARI YERE BASAN SEKS POZİSYONLARI


Sekste Deneme Yanilma Yöntemi


İster meraklı bir genç olsun, ister seks hayatına renk katmaya çalışan bir yetişkin, herkes Cosmopolitan dergisinin seks bölümünü en az bir kez okumuştur. Seks köşesinde itiraflardan fantezi önerilerine, ilham verici hikayelerden seks pozisyonlarına her şeyi paylaşan dergi, bir ayrıntıyı çoğu zaman atlıyor. Dünya nüfusunun geneli yoga, pilates ve akrobasiye gönül vermiş lastik insanlardan oluşmuyor.

 

 

 

“İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır”ı motto ilan eden Cosmopolitan dergisi, güzel grafik tasarımcılarına hazırlatıp güzel okuyucularına tavsiye ettiği işlevi hayli sorgulanası pozisyonları kendi denedi. İllüstrasyonların can bulduğu video serisinde New York’ta bir sokağı yatak odasına çeviren çift, şaşırtıcı bir şekilde pozisyonların çoğunu başarılı bir şekilde canlandırıyor.

 

 

Üstsüz sokağa çıksanız, pijamalarınızla sinemaya gitseniz ve belli ki sokağın ortasında Kama Sutra pozisyonları deneseniz kimsenin umrunda olmadığı şehir New York’taki bu manzarayı Okmeydanı’na taşıdığımızı düşündük. Düşünemedik.