BAYRAKLARI YARIYA İNDİRİN: GEORGE CLOONEY EVLENDİ!

BAYRAKLARI YARIYA İNDİRİN: GEORGE CLOONEY EVLENDİ!


Kazamiz Mübarek Olsun


Uyarı: Bu yazı kadınlar için sarsıcı unsurlar içermektedir. Yazıyı okuduktan sonra, inkar hali, depresyon belirtileri, ağlama krizleri, şiddet eğilimi gibi belirtiler gözlemlerseniz, en yakın kız arkadaşınıza ya da terapistinize başvurun. Yazıyı okumadan önce beş paket mendil ve serotonin seviyenizi normale döndürecek kadar çikolatayı hazır bulundurmanızı şiddetle tavsiye ederiz.

 

 

Yıllanmış bir Château Margaux tadında olan, yaşıyla birlikte artan karizması sayesinde her jenerasyondan kadının kalbini çalan, sizi bir gün Castel del Monte’deki eski meydanda ‘aperitivo’ içerken karşılaşıp aşık olduğunuz fantezi filmlerinin yönetmeni yapan George Clooney evlendi. 1993 yılında Talia Balsam’dan boşandıktan sonra evliliğe tövbe eden, 21 yıldır “Bugün de George Clooney’nin nüfus cüzdanında bekar yazıyor” gibi sebepsiz mutluluklarınızın mimarı artık bekar değil.

 

 

 

 

Hemen düşmanımızı tanıyalım. Ünvanını yazmaya elimiz varmasa da George Clooney’nin yeni EŞİ Amal Alamuddin, avukat, aktivist, yazar ve bugün itibariyle dünyanın en nefret edilen kadınlarından biri. Beyrut doğumlu Alamuddin 36 yaşında, bugüne kadar Julian Assange, Yulia Tymoshenko gibi isimlerin avukatlığını yapmış ve bizce Anne Hathaway’i andırıyor.  Clooney ile tanışmasından yalnızca 7 ay sonra Facebook’taki statüsünü ‘George Clooney’nin başını bağlayan kadın’ olarak değiştiren Alamuddin ile ilgili bir diğer detaysa strateji yeteneklerinin hayli güçlü oluşu. Ya da kendisi bir büyücü; zira senelerdir kalplerimizin locasında ağırladığımız George Clooney’nin evlenmesini başka türlü anlamlandıramıyoruz.

 

 

 

 

Düğüne gelirsek, İtalya aşığı George Clooney tabii ki İtalya’da evlendi. Matt Damon, Bono, Anna Wintour, Bill Murray, Rande Gerber, Cindy Crawford, Emily Blunt gibi isimlerin katıldığı düğün töreni Venedik’teki 7 yıldızlı Aman Canal Grande Hotel’de yapıldı ve nikahı Clooney’nin eski Roma valisi olan yakın arkadaşı Walter Veltroni kıydı. Henüz yayınlanmayan düğün fotoğrafları rivayete göre geliri yardım kuruluşlarına bağışlanmak üzere Vogue Amerika’ya satıldı ve yine rivayete göre düğünde şampanya yerine Clooney’nin evlenmesine dünya çapında üzülen tüm kadınların gözyaşları servis edildi.

 

 

 

 

Geçtiğimiz hafta Ryan Gosling baba oldu, önceki haftalarda Brad Pitt uzatmalı nişanlılığını nikah ile taçlandırdı, şimdi de George Clooney evlendi. Kadınların kalbine hiç iyi davranmayan 2014’ün acilen bitmesini arzu ediyor ve yazıyı okuyup bu nikahı sindirmeye çalışan tüm kadınlara yarın kafa izni yapmalarını tavsiye ediyoruz.