BEYAZ YAKALILAR ‘HAMSTER ADAM’ MI OLUYOR?

BEYAZ YAKALILAR ‘HAMSTER ADAM’ MI OLUYOR?


Patronlar Kafesteki Hamster Gibi Bizi Mi İzleyecek?


Ofiste çalışmaktan sıkıldığınız zamanlarda biraz tembellik yapmak için ortalıklardan kaytarmanıza gerek kalmadı. Yoğun çalışma temponuz yüzünden tüm gününüzü oturduğunuz yerden kalkmayarak mı geçiriyorsunuz? Arkadaş ortamlarında kilo almışsın diyenlere “E, tüm gün oturmaktan dolayı” diye cevaplar mı veriyorsunuz? İçinde bulunduğumuz durumun sorumlusu olan iş dünyasının içinde hepimiz benzer sıkıntılar yaşıyoruz. Sisteme kızıp, her fırsatta yurtdışına beyin göçü yapacağım diyenlerle Bodrum’a kaçıp izole bir hayat süreceğim diye söylenip duranların ağzının ortasına tokat gibi inecek bir girişim başladı.

 

 

Hamsterların kafeslerinde oyalandıkları tekerlekleri bilirsiniz. Onların dev boyutlarda inşa edilmişlerini düşünün. Şöyle sizı boydan boya içine alan, içinde bulunan masasıyla işinize de ara vermeden ufaktan bir yürüyüşe çıkabildiğiniz bir teker hayal edin.

 

 

Hamsterların bu oyuncağından etkilenerek beyaz yakalılara özel olarak tasarlanan tekerlekler yolda. Ofisinize doğru geliyor…

 

  

 

 

İnşaatçılar tarafından yapılan bir araştırmaya göre; işinin ehli birçok kişinin oturmak yerine ayakta çalışırken çok daha iyi işler ortaya çıkardığı kabul edilmiş. Bunu duyan bir şirket de iş yerindeki verimliliği artırmaya yardımcı olmak için bu masalardan tasarlattı.