BRITNEY SPEARS TINDER’DAN KISMET ARIYOR

BRITNEY SPEARS TINDER’DAN KISMET ARIYOR


Taze Bekar çapkinlik Peşinde


1999 yılında Baby One More Time ile hayatımıza giren, Justin Timberlake’i naif ‘N Sync günlerinde kaparak bekaretiyle gündemi senelerce meşgul eden, Toxic gibi bir harika yaratan Britney Spears, artık bekar ve Tinder’da. Jimmy Fallon’ın önderliğinde gerçekleşen bu kutsal gelişmeyle birlikte ekranı sağa kaydırmak suretiyle halihazırda hassas bir dönemde olan Britney Spears’a yürüyebilirsiniz. Şansım yok demeyin, belki de tamamen sağduyusunu kaybettiği o anlardan birine denk gelebilirsiniz.

 

 

Geçtiğimiz günlerde kendisini aldatan sevgilisi Davis Lucado’dan ayrılan ve rebound turlarında olan ‘’It’s Britney, bitch’’, en ‘işimdeyim gücümdeyim’ halleriyle kendini işine verip yeni iç çamaşırı koleksiyonu ile New York Moda Haftası’nda podyumların tozunu attırdı.

 

Spears’ın yalnız olmasına yüreği dayanmayan The Tonight Show’un muzip sunucusu Jimmy Fallon, şarkıcıya hemen bir Tinder hesabı açtı. Kendisiyle birlikte olmanın artı ve eksilerini sayan Britney, hayat bilgisi ve matematikten sınıfta kaldı.