ÇETİN CEM YILMAZ’DAN GREEN MAN İZLENİMLERİ

ÇETİN CEM YILMAZ’DAN GREEN MAN İZLENİMLERİ


Dünyanin En Yeşil Festivaline Gidiyoruz


Yazılarına hasta olduğumuz, blog'unu düzenli olarak takip ettiğimiz, müzik zevkiyle ciddi düşündüğümüz güzel insan Çetin Cem Yılmaz, Galler'in Karadeniz yeşiliyle kaplı Green Man Festivali'ne gitmiş. 14-17 Ağustos tarihleri arasında Glanusk'ta gerçekleştirilen dünyanın en yeşil festivalinde ellerini boş tutmamış.

 

 

Uzun zaman sonra bir araya gelen Neutral Mil Hotel'den yine uzun zaman sonra turneye çıkan Slint'e, yeni albümüyle kafamızı güzel anlamda ütüleyen Caribou'dan lo-fi'ın deli oğlanı Mac DeMarco'ya uzanan line up'ıyla göz kamaştıran festivaldeki kendi izlenimlerini bir videoya dökmüş. Tam line up'ı ŞURADAN görebilmeniz mümkün.

 

Güzelim line up ve güzelim ortamı Çetin Cem Yılmaz'ın gözünden görünce pılını pırtını toplayıp festivale koşası geliyor insanın. Seneye arkadaşlarımızın düğünlerinde heba ettiğimiz yastık altındaki altınlarımızı bozdurup gitmek farz oldu.

 

 

İzleyin, izlettin, siz de gidin, siz de çekin. Güzel insanlar, güzel ortam ve güzel müziği birleştiren her şeye varız.

 

 

Bu arada Çetin Cem Yılmaz'ın blog'unu da favorilerinize alın. Yoksa çok ayıp olur, siz kaybedersiniz. ŞURADAN bakabilirsiniz. Hem festivalle ilgili dolu dolu bir yazı da mevcut.