DARKSIDE KIYAFET KILAVUZUNUZ

DARKSIDE KIYAFET KILAVUZUNUZ


Küçükçiftlik Park Podyumu


Askerdeki sevgilinizi bekler gibi beklediğiniz gün geldi. Telefonlarınızda bugünü işaretlediniz, hatta daha çok hislenmek için maarif takvimi alıp sayfaları yırtmak suretiyle bugünü beklediniz. Setlist ne olacak, Nicolas Jaar ile göz göze gelme ihtimalim yüzde kaç gibi deli sorular aklınızı meşgul ederken asıl uykularınızı kaçıran ‘’Akşama ne giysem?’’ sorusunu Play Tuşu, sizler için cevapladı.

 

Star Wars Nerd’leri

 

‘’Welcome to the dark side’’ referansından yola çıkarak Cadılar Bayramı gardıroplarını 31 Ekim dışında giymek için can atan Star Wars hayranları, Darth Vader kostümlerini elbise torbalarından çıkardılar. 1 hafta önce kuru temizlemeye gönderdikleri kostümleri askıda, kendileri hazırolda beklemekteler. Akıllarından geçen ‘’Fazla mı gösterişli kaçarım?’’ sorularına koca bir ‘’Evet’’ diyoruz ve bu ihtimalden vazgeçmelerini rica ediyoruz.

 

 

Festival Kızları, Festival Oğlanları ve Moda Blogger’ları

 

Konserler, ‘Ne Giydim’ temalı blogları ve çok yüz bin Instagram takipçileri ile yüzeysel bir üne kavuşan ve VIP gibi dolaşan, ayakkabısının ucuyla t-shirt’ünün desenini aynı kareye sığdırmayı başaracak geometri bilgisine sahip moda blogger’larının podyumları. Selfie’nin doktorasını yapmış bu isimler ile festival kız ve oğlanları bu akşam yine Stil Olimpiyatları düzenleyecek. Glastonbury ve Coachella gibi festivalleri kaçırmayan, moda oldu diye Burning Man’e de bilet almaya başlayan bu trend gurusu grup bu akşam Siyah’ın Elli Tonu’nu görücüye çıkaracak.

 

 

 

 

Eski Konser Kıyafetleri

 

Metallica, Justin Timberlake, Arctic Monkeys gibi konserlerden kalan t-shirt’leri gardıropta eskimesin diyenler ikinci el konser cicilerini bu akşam da giymek isteyebilir. Duymamış olalım diyoruz.