DÜĞÜN FOTOĞRAFI GÖRMEKTEN SITKI SIYRILANLARA MÜJDE: FOTARAMA

DÜĞÜN FOTOĞRAFI GÖRMEKTEN SITKI SIYRILANLARA MÜJDE: FOTARAMA


Nostaljinin Dibini Görelim


Şu sıralar hayatımızda en çok gördüğümüz şeylerden biri, hatta birincisi düğün fotoğrafları. Her hafta sonu Facebook timeline'ımızda ülke nüfusunun yarısı evlenmiş gibi bir his yaşıyoruz. Bazılarına bizzat kendimiz de katılıyoruz. Çeyrek altın satın almak ve takmaktan dolayı imanımız gevredi. "Yeter artık" demeye ve üstümüze kolonya döküp kendimizi yakmaya çeyrek kala Fotarama yetişti neyse ki. Dedi ki yapma etme Play Tuşu. Senin ilacın bizde dedi. Çocukluğuna inelim, yakışıklı babanın, dünya güzeli annenin, çocukluk aşkının, okul sıralarına Metallica logosu çizdiğin günlere dönelim dedi. Ne de iyi dedi!

 

Fotarama'nın olayı fotoğraf albümlerinizde solan, vintage'ın belkemiği eski fotoğraflarınızı misler gibi bir şekilde dijital ortama aktarması. Bunu mahallenizdeki ozalitçi, fotoğrafçı veya evinizdeki tarayıcı gibi yapmıyor haliyle. O güzelim milyon dolardan değerli fotoğraflarınızın hakkını veriyor.

 

 

Olay örgüsü şu şekilde;

 

– "Hey Fotarama sana ihtiyacım var" diyorsunuz ve adresinizi onlara yolluyorsunuz

– Fotarama adresinize oldukça yakışıklı bir kutu yolluyor

– Bu kutuya gözünüz gibi baktığınız fotoğraflarınızı içinden çıkan lastiklerle koyuyorsunuz

– Kargoyla Fotarama'ya ulaştırıyorsunuz

 

 

Bu noktadan sonra sazı eline alıyor Fotarama. Eski fotoğraflarınız dijitale aktarılıyor. 600 DPI'ın verdiği yetkiye dayanarak dijitale aktarılmış fotoğraflarınızı orijinalinden 4 kat büyük bastırabiliyorsunuz. Dijitale aktarılan fotoğraflarınızın orijinalleri 10 gün içerisinde aynı düzende ve arşiv CD'siyle beraber kapınızı çalıyor.

 

Bu muhterem proje hakkında daha detaylı bilgi almak ve Fotarama'ya yelken açmak içinz sizleri ŞURAYA alalım.