DÜNYADA İKİ ÇEŞİT İNSAN VARDIR, SİZ HANGİSİSİNİZ?

DÜNYADA İKİ ÇEŞİT İNSAN VARDIR, SİZ HANGİSİSİNİZ?


Reklam Kampanyasi Böyle Yapilir Dedirten çalişma


Gurme bloglarıyla ve yemekle ilgilenen okuyucularımızın çok büyük ihtimalle haberdar oldukları restoran değerlendirme ve takip ağı Zomato’da bulunan menü, fiyat, adres ve yorumlama özellikleri Yelp ve Mekanist’in belalısı olmaya devam ediyor. Her restoran hakkında kullanıcılarına ayrıntılı bilgi veren Zomato, uygulaması dışında web sitesi olarak da hizmet veriyor. Gurme olmak isteyen ve kendini gurme gibi hissedenlerin favori uygulamalarından olan Zomato, son reklam kampanyasıyla beğenimizi bir kez daha kazandı.

 

 

 

Zomato’nun “Dünyada iki çeşit insan vardır” adlı kampanyasıyla yediklerinde içtiklerinde farklı şeyleri tercih edenler basitçe ve bir o kadar da zekice karşılaştırılıyor.

 

 

 

Hayatımızda şimdiye kadar duyduğumuz en klişe cümlelerden biri olan “Dünyada iki çeşit insan vardır”, bu çalışma genelinde gıdalara uyarlanarak yaratıcı illüstrasyonlara konu oluyor.

 

 

 

Evet; iki çeşit insan vardır ama çoğaltılabilir örnekler de var. Mesela; cesurlar ve korkaklar, kötüler ve iyiler, eli ayağıyla yemeğe dalanlar, çatal ve bıçakla yemek yeme sanatını konuşturanlar, Android bir telefonu iPhone’a tercih edenler, çay ile kahve arasında bir tercih yapması gerekirse çayı seçenler, Coca Cola yerine Pepsi tüketenler gibi…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peki, siz hangisisiniz? Anlatın bakalım…